chek de ficat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. ficat de pui
  • o cescuta de orez
  • 5 oua
  • o legatura de marar
  • sare, piper, cimbru
  • unt pentru copt

Mod de preparare

se curata ficateii de pui, se dau un clocot in apa sarata, se racesc si se dau prin masina de carne.

Orezul se spala si se fierbe pe jumatate intr-o canita de apa.

Se amasteca ficatul macinat cu orezul, galbenusurile, sare , piper, marar, cimbru si albusurile batute separat cu un praf de sare .

Se pregateste o forma de chek unsa cu unt si se aseaza compozitia astefel obtinuta in tava se da la cuptor la 170 grade pentru 40 -45 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise