chek de ficat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. ficat de pui
  • o cescuta de orez
  • 5 oua
  • o legatura de marar
  • sare, piper, cimbru
  • unt pentru copt

Mod de preparare

se curata ficateii de pui, se dau un clocot in apa sarata, se racesc si se dau prin masina de carne.

Orezul se spala si se fierbe pe jumatate intr-o canita de apa.

Se amasteca ficatul macinat cu orezul, galbenusurile, sare , piper, marar, cimbru si albusurile batute separat cu un praf de sare .

Se pregateste o forma de chek unsa cu unt si se aseaza compozitia astefel obtinuta in tava se da la cuptor la 170 grade pentru 40 -45 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise