Cherry la borcan1

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii cherry
  • sare

Mod de preparare

Este cea mai simpla si rapida metoda de conservare a rosiilor cherry si nu numai.

Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun in borcane,deasupra cate 1lingurita cu sare mare(de muraturi),se umplu borcanele cu apa;este important ca rosiile sa fie cuprinse in totalitate cu apa,se infileteaza bine capacele apoi se fierb timp de 1h.

Se scot borcanele,se pun in patura sa se raceasca,apoi se depoziteaza la camara.

Iarna la folosire,se scurg rosiile,se decojesc foarte usor apoi se adauga unde este nevoie

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise