Chicken liver with onion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 2-3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 70 g vin alb

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt,Rosia si ardeiul le taiem de asemenea marunt si le calim impreuna cu ceapa in putin ulei.

Ficateii ii curatim bine apoi ii taiem in felii mai mici dupa care ii adaugam peste ceapa si legumele calite. Asezonam cu piper si adaugam vinul.

Lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora vinul, cam 20 minute.

Patrunjelul verde tocat si sarea le adaugam la sfarsit.

Servim ficateii cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta....

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise