Chifle cu legume si carnaciori

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g legume congelate (morcov, ardei, mazare, porumb, broccoli)
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori medii
  • 3 chifle
  • sare, piper

Mod de preparare

Intr-un vas punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute. Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat. Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.

Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele. Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.

Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt. Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.

Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.

Servim chiflele calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise