Chiftele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2,500 kg carne de porc tocata
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3 oua
  • -2 cartofi mari
  • -faina
  • -ulei

Mod de preparare

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate marunt, ouale, sarea, piperul si am amestecat bine. O parte din compozitie am facut-o chiftele marinate, iar la o parte din compozitie am adaugat 2 cartofi mari, fierti, pisati ca pentru piure si am amestecat bine. Am format cu mana chiftelute plate pe care le-am dat prin faina si le-am prajit in ulei bine incins. Noi le-am servit facute sandwich intre doua felii de paine de secara unse cu unt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise