Chiftele cu Ardei Copti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 800 g de ardei copti
  • 50 g de mazare
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • sare si piper
  • marar
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de apio (sau 1/4 de telina)
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Inmuiati painea in un pic de lapte, feliati morcovii si telina, taiati ceapa marunt si ardeii copti in bucati potrivite.

Intr-un bol mare puneti carnea tocata, oul, sare si piper, mazarea, painea scursa de lapte, mararul si amestecati totul cu mana.

Formati chiftele rotunde cu mainile si asezati-le pe o farfurie. Lasati-le deoparte pana veti avea nevoie de ele.

Intr-o oala mai lata turnati un pic de ulei de masline si adaugati ceapa, morcovii si telina si caliti-le pentru cca 6-7 minute.

Condimentati cu sare si piper.

Adaugati ardeii copti si usturoiul si mai caliti pentru 5 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise