Chiftele de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g piept de pui (fara os, piele)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano si putina boia.

Am omogenizat cu mana amestecul, apoi am format chiftelute mici si le-am prajit in ulei incins, rumenindu-le pe toate partile.

Le-am scos pe servetele de hartie.

Am servit cu sos proaspat de rosii cu busuioc, dar merg bine si cu piure de cartofi, orez natur sau o salata fresh.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise