Chiftele de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de carne de vita tocata
  • 6-8 catei de usturoi
  • boia, piepr, sare-dupa gust
  • 1 cartof mare
  • o legatura de patrunjel
  • 4 felii de paine

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat intr-un vas cu apa.

Cartoful si usturoiul se rad pe razatoarea mica.

Frunzele de patrunjel se toc marunt.

Peste carne se pun condimentele (sare,piper boia, usturoi), cartoful, patrunjelul si painea inmuiata si stoarsa bine de apa. Se amesteca totul si se obtine o compozitie omogena.

Formam chiftele cu mainile si le punem intr-o tigaie cu ulei incins.

Le prajim bine pe ambele parti si se scot pe o farfurie/castron, pe care am pus hartie absorbanta.

Se servesc alaturi de pireu, pilaf, sosuri, cum doriti! :)

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise