chiftele din cartofi cu sos de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • lamaie
  • oua
  • sare
  • lapte
  • suc de lamaie
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si se toaca impreuna cu ardeii. Se amesteca cu 75 g de faina,oua, piper, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se portioneaza in bucati egale, care se modeleaza cu 75 g de faina sub forma de chiftele si se prajesc in ulei. Sosul de lamaie , faina dizolvata in lapte si sare, amestecandu-se continuu; se fierbe 10 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise