Chiftele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne macră
  • 60-100 g miez de pâine
  • 100 g ceapă
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1-2 ouă
  • 100 g cartofi fierţi
  • sare
  • piper pisat
  • făină şi ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Carnea se curăţă de pieliţe şi de vene, se taie mărunt şi se dă prin maşina de tocat împreună cu miezul de pâine înmuiat în apa rece şi stors bine, ceapa tăiată felii şi călită puţin în 50 g ulei.

După ce carnea a fost tocată, se mai adaugă verdeaţa tăiată mărunt, 1-2 ouă, sare şi piper după gust şi se amestecă bine.

Din compoziţia respectivă se fac chiftele cam de 30-50 g fiecare, se tăvălesc prin făină, dându-li-se o formă rotundă sau plată. Se prăjesc în ulei bine încins, până se rumenesc, fără să se usuce. Se servesc calde sau reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise