Chiftelute

Intr-un bol punem carnea si adaugam usturoiul pisat, mararul tocat marunt, condimentele, ouale si faina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 capatana usturoi

Mod de preparare

Intr-un bol punem carnea si adaugam usturoiul pisat, mararul tocat marunt, condimentele, ouale si faina.

Amestecam, dupa care formam chiftelutele.

Le dam pe fiecare prim faina inaine de a le praji in tigaia cu ulei.

Le prajim pana se rumenesc frumos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise