Chiftelute de legume

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 dovlecel
  • - 3 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 3 cartofi
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 2 oua
  • - sare,piper,faina

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoarea mare si se pun intr-un castron.Atentie, dupa cum stim, dovlecelul / cartoful si ceapa isi lasa apa.In momentul in care aceste legume le punem in castron, va trebui sa le stoarcem bine.

Dupa ce am pus toate legumele in castron, adaugam sarea /piperul /ouale /faina si verdeata tocata marunt.

Toate aceste ingrediente se omogenizeaza bine.

Apoi se formeaza chiftelute potrivite ca marime si se prajesc in uleiul incins.

Aceste chiftelute se pot servi atat reci si calde si pot fi servite ca garnitura pentru pilaf.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise