chiftelute de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 3 legaturi marar
  • 1 ardei gras
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceasca faina

Mod de preparare

Ceapa, cartoful, ardeii se spala si se curata si apoi se taie marunt. Pestele se curata de oase, se spala si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca pestele cu ouale, sarea si piperul, zarzavatul taiat marunt si verdeata. Uleiul se incinge si se ia cate o lingura de compozitie, se tavaleste prin faina si apoi se pun la prajit. Se pot servi simple sau cu sos de rosii facut dintr-o ceasca de bulion cu un pahar de vin si o lingurita de zahar, iar cand da in clocot adaugi otet, dafin si cimbru. Dupa 5 minute se adauga si chiftelutele si se mai fierb 10 minute impreuna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise