Chiftelute de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata din piept de pui
  • verdeata: patrunjel si marar
  • usturoi verde 1/2 legatura
  • ceapa verde 1/2 legatura
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • delikat, piper

Mod de preparare

Am tocat la robot usturoiul, ceapa verde, verdeata si apoi painea.Painea nu am mai inmuiat-o in apa sau lapte ci am preferat sa o fac frimituri.Am amestecat toate ingredientele intr-un castron apoi am format chiftelutele.In tava cuptorului am asezat folie de aluminiu pentru ca nu am avut hartie de copt....dar recomand hartia de copt si le-am lasat la foc mic pana s-au rumenit.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise