Chiftelute de tzuchini

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - tzuchini
  • - 1 ou
  • - sare, piper
  • - faina
  • - frunze de patrunjel

Mod de preparare

Tzuchini( sau dovlecel) se curata de coaja, iar dupa ce l-am dat pe razatoarea cu gaurile mari, punem sare peste si lasam 15 minute sa patrunda sarea.Dupa 15 minute, stoarcem bine dovlecelul de apa( fiindca lasa foarte multa), punem un ou crud, sare, piper, frunzele de patrunjel taiate marunt si faina cat sa fie un aluat potrivit de moale.

Se ia cu o lingura si se pune in tigaie la prajit.

Se pot servi cu mudei de usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise