Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15 min intr-o strecuratoare la stors deoarece vor lasa zeama. Dupa acest timp, se pun intr-un vas mai mare si se adauga toate ingredientele mentionate, pe rand.
Se iau cu o lingura si se pun intr-o tigaie cu ulei incins.
Se pot manca alaturi de o garnitura sau simpli, ca aperitiv. Mie imi place sa le mananc cu un sos de usturoi facut de mine: 6 catei de usturoi rasi, ii frecam bine cu sare si umpic de ulei pana devine o pasta, iar apoi adaugam 200 gr smantana/iaurt.
Sper sa va placa!
Pofta Buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise