Chiftelute din peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •500 gr. file de peste
  • •o ceapa verde
  • •3 catei de usturoi
  • •o ling. zeama de lamaie
  • •patrunjel verde
  • •o felie de paine (fara coaja) inmuiata in apa
  • •faina
  • •sare si piper
  • •2 ling. de ulei+ulei pt. prajit

Mod de preparare

Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.Se framanta bine cu mana (sau cu o lingura de lemn) toate ingredientele dupa care se fac bilute mici, se dau prin faina, iar apoi se prajesc in ulei incins.

Noi le-am servit cu paste si sos tomst!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise