Chiftelute din surimi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pachet de surimi (250 g)
  • 1 ou
  • o lingura de maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 3 felii de piine muiate in lapte
  • patrunjel tocat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca marunt un pachet de surimi (250 g), se adauga 1 ou, o lingura de maioneza si putin mustar. Se pun 2-3 felii de piine muiate in lapte, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Se modeleaza chiftelutele si se prajesc pe tigaie in ulei incins, pina se rumenesc.Cand le scoatem din tigaie le punem la scurs pe un servetel de hartie.

Se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise