Chiftelute in cosulete foietaj

Aluatul se intinde cat de mult permite.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 lingura Secretul gustului de gaina
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sos de usturoi cu smantana sau maioneza (dupa preferinta)

Mod de preparare

Aluatul se intinde cat de mult permite. Decupam cercuri care sa fie suficient de mari pentru forma de briose.

Asezam cercurile de aluat in fiecare forma unsa cu putin ulei.

Carnea de pui se macina. Adaugam cartofii dat pe razatoarea fina, usturoiul pisat. Condimentam cu piper, secretul gustului. Adaugam ouale si amestecam bine. Adaugam pesmet pentru ca sa mai absoarba din zeama lasata de cartof.

Modelam bile din compozitia de carne si le asezam in cosuletele de aluat.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 min.

Pentru servire, se adauga sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise