Chiftelute in sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de porc slaba(sau mixta)
  • 400g rosii cubulete din conserva,1 ou
  • 1 pahar de supa,1 lingura parmezan razuit,
  • 1 lingura pesmet,patrunjel,busuioc,
  • 1 ceapa ,sare, piper,1/2 lingurita de usturoi praf
  • 4-5 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele si formam chiftelute mici.Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute si apoi adaugam ceapa tocata. Dupa un minut adaugam si paharul de supa .Lasam sa fiarba cam 10 minute la foc mediu pana ce supa scade la jumatate.In acest moment adaugam rosiile cubulete si mai fierbem cateva minute.

Cand sosul a mai scazut punem usturoiul praf,potrivim de sare si piper simai lasam la fiert 1 minutel.

La final adaugam busuiocul(eu am pus uscat) si patrunjelul.

Putem servi alaturi de piure,cartofinatur,orez fiert sau ...simple.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise