Chiftelute marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 400 gr de carnea tocată amestec porc - vită
  • - un cartof
  • - 2 cepe
  • - un ou
  • - o legătură de mărar, cimbru
  • - făină, sare, piper
  • - bulion
  • - foi de dafin

Mod de preparare

- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.

- spargem oul peste carnea tocată, iar apoi adăugăm ceapa, mărarul şi cartoful. Condimentăm cu sare, piper, cimbru.

- amestecăm bine, iar apoi formăm chifteluțele şi le dăm prin făină

- le punem într-o tigaie cu ulei încins, le rumenim pe ambele părţi

- într-o tigaie facem un sos din apă și bulion, condimente, în care aruncăm 2-3 foi de dafin. Când sosul începe să fiarbă, adăugăm chifteluțele.

- le lăsăm pe foc aproximativ un sfert de oră.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise