Chilli con carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 ardei iuti,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi,
  • 500 g carne tocata de vita,
  • o lingura oregano,
  • un virf de cutit praf de chimen,
  • 3 rosii oparite ,fara pielita si taiate bucatele,
  • 2 linguri bulion
  • 200 g fasole boabe fiarta
  • 100 ml supa de legume
  • sare,piper,ulei

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc.

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, rosiile bucatele si fasolea fiarta si se lasa 20 minute sa fiarba pina scade. Trebuie sa aiba consistenta unui sos gros.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise