Ciocanele de pui glasate

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciocanele
  • 1 lingura bulion
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 400 g rosii
  • coriandru macinat
  • 3 cepe
  • 4 linguri gem de visine
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar

Mod de preparare

Se face o marinata din: gem de visine, ulei, coriandru, 1/2 lingurita zahar, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper.

Cu amestecul rezultat se ung bine ciocanelele de pui si se lasa sa se patrunda bine 2-3 ore.

In acest timp se face sosul:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei.

Se adauga rosiile taiate cubulete, bulionul, 1 lingurita de zahar.

Se lasa la fiert 5 min.

Apoi se paseaza ingredientele, se sareaza si se pipereaza. Ciocanelele de pui se sareaza, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil, pana se rumenesc.

Se servesc impreuna cu sosul si cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise