Ciocanele de pui glasate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 150 ml ulei
  • 1 1/2 lingurita de zahar
  • 1/4 lingurita coriandru macinat
  • 4 linguri gem de visine
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper Cayenne
  • 3 cepe
  • 400g rosii mici
  • 1 lingura bulion

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se sterg cu un servet si se lasa la marinat 3 ore intr-un amestec alcatuit din: 125 ml ulei, coriandru, gem de visine, 1/2 lingurita de zahar, sos de soia, mustar, sare si piper. Ceapa se curata si se toaca, dupa care se caleste in restul de ulei incins. Se adauga rosiile, bulionul, 1 lingurita de zahar si se fierbe amestecul 5 min. Se paseaza ingredientele, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciocanelele se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 30 min. Dupa ce se rumenesc se ung cu restul de marinata. Se servesc cu salata de morcovi, telina taiata cubulete si sos de ceapa. Se orneaza cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise