Ciocanele de pui glasate

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 8 ciocanele
  • 1 lingura bulion
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 400 g rosii
  • coriandru macinat
  • 3 cepe
  • 4 linguri gem de visine
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar.

Mod de preparare

Se face o marinata din: gem de visine, ulei, coriandru, 1/2 lingurita zahar, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper. Cu amestecul rezultat se ung bine ciocanelele de pui si se lasa sa se patrunda bine 2-3 ore. In acest timp se face sosul: ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga rosiile taiate cubulete, bulionul, 1 lingurita de zahar. Se lasa la fiert 5 min. Apoi se paseaza ingredientele, se sareaza si se pipereaza. Ciocanelele de pui se sareaza, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil, pana se rumenesc. Se servesc impreuna cu sosul si cu salata verde.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise