Ciocanele de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 300 g unt
  • knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate
  • sare, piper
  • usturoi
  • 16 ciuperci de marime potrivita
  • 2-3 ardei
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se amesteca untul cu 3-4 lingurite de knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate, sare si piper. Se cresteaza ciocanelele intre carne si os si se umple acest buzunar cu untul condimentat.

Ciupercile, usturoiul, ardeii si ceapa se taie bucati.

Se rup 8 bucati de folie de aluminiu. Pe fiecare bucata se aseaza cate un ciocanel si amestecul de legume, apoi se infasoara aluminiul in jurul osului, rupeti aluminiul ramas nefolosit in jurul osului.

Se aseaza toate in tava si se da la cuptor aproximativ 1 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise