Ciocolata cu crema de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru ciocolata:
  • 1 ceasca de apa
  • 1 cana zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf
  • Pentru crema:
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 50g unt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se prepara ciocolata de casa.

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi cacaoa. Se cerne apoi laptele praf si se omogenizeaza. Se adauga esentele preferate.

Se intinde o foaie de compozitie,apoi se taie diverse forme,peste care se pune crema de cocos.

Sau se intinde foaie de ciocolata,se acopera cu crema de cocos,se ruleaza cat mai strans si se taie felii.

Daca mai ramana crema se poate pune intre 2 foi de napolitana.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise