Ciocolata cu crema de cocos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru ciocolata:
  • 1 ceasca de apa
  • 1 cana zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf
  • Pentru crema:
  • 1 cutie de lapte condensat
  • 50g unt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se prepara ciocolata de casa.

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se trage de-o parte si se adauga untul,pana se topeste,apoi cacaoa. Se cerne apoi laptele praf si se omogenizeaza. Se adauga esentele preferate.

Se intinde o foaie de compozitie,apoi se taie diverse forme,peste care se pune crema de cocos.

Sau se intinde foaie de ciocolata,se acopera cu crema de cocos,se ruleaza cat mai strans si se taie felii.

Daca mai ramana crema se poate pune intre 2 foi de napolitana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise