Ciolan afumat cu fasole in paine

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 ciolanas afumat de porc;
  • - ½ kg boabe de fasole;
  • - o jumatate de morcov mare;
  • - o ceapa;
  • - o felie de telina;
  • - o jumatate de ardei gras;
  • - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate);
  • - foi de dafin;
  • - boabe de piper negru.

Mod de preparare

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele. Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi. Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute. Asta e tot.

Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie, se serveste cu acrituri sau ardei iute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise