Ciolan afumat cu fasole in paine

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 ciolanas afumat de porc;
  • - ½ kg boabe de fasole;
  • - o jumatate de morcov mare;
  • - o ceapa;
  • - o felie de telina;
  • - o jumatate de ardei gras;
  • - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate);
  • - foi de dafin;
  • - boabe de piper negru.

Mod de preparare

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele. Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi. Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute. Asta e tot.

Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie, se serveste cu acrituri sau ardei iute.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise