Ciolan afumat fiert in bere

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 ciolan
  • - 1 L bere
  • - piper boabe
  • - cimbru
  • - sare
  • - foi de dafin
  • - 5 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul si pregatim oala pentru o noua fierbere in care punem: ciolanul, sare, piper, 2-3 foi dafin, 5 catei usturoi, cimbru, 1 L bere si restul apa- pana aproape de umplere. Acestea vor fierbe 2 1/2 ore la foc normal, pana ce carnea se va desprinde usor de pe os. (Fierberea la oala de presiune se face pentru 1 1/2 ora)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise