Ciorba acra cu carne de porc

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 2 rosii sau 100 ml bulion,
  • 1 ardei,
  • 50 g orez,
  • 1 l zeama de varza(moare la noi in Ardeal),
  • 1 legatura leustean,
  • 200 g smantana,
  • 3 l apa,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie in bucati, se pune la fiert in 3 l apa. Se spumeaza daca este cazul, apoi se adauga sare si piper, se fierbe cam 1 ora, dupa care se adauga legumele taiate marunt si orezul. Spre sfarsit se adauga zeama de varza, mai lasam sa dea cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata taiata marunt. Se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise