Ciorba acra cu carne de porc

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina de patrunjel,
  • 2 rosii sau 100 ml bulion,
  • 1 ardei,
  • 50 g orez,
  • 1 l zeama de varza(moare la noi in Ardeal),
  • 1 legatura leustean,
  • 200 g smantana,
  • 3 l apa,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie in bucati, se pune la fiert in 3 l apa. Se spumeaza daca este cazul, apoi se adauga sare si piper, se fierbe cam 1 ora, dupa care se adauga legumele taiate marunt si orezul. Spre sfarsit se adauga zeama de varza, mai lasam sa dea cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata taiata marunt. Se serveste cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise