ciorba bulgareasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaiele de la 2 pui,
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa,
  • 1 ceapa mica,
  • 1 lingurita de unt,
  • 1 lingura de faina,
  • 100 ml smantana, 1 galbenus,
  • sare, piper boabe,
  • 1 foaie de dafin.

Mod de preparare

1. Se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa.

2. Se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie.

3. Se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand incontinuu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise