ciorba cu carnati afumati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g de carnati afumati
  • o ceapa
  • o varza acra
  • 2-3 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • marar
  • cimbru
  • bulion sau zeama de varza.

Mod de preparare

Morcovii si patrunjelul se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Se

adauga ceapa curatata si taiata marunt si carnatii taiati felii sau bucati. Cand au

inceput sa clocoteasca, se pune varza taiata fideluta, marar si cimbru. Daca

mai e cazul, se acreste ciorba cu bulion sau cu zeama de varza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise