Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc;
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare, piper, dupa gust (atentie, carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.

Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.

Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.

Se potriveste de sare si piper.

Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise