Ciorba cu carne acrita cu corcoduse

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vitel sau de vaca
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. ardei gras
  • o lingurita zeama de ceapa
  • 1 buc. rosie (sau o lingura suc de rosii)
  • o canita corcoduse verzi
  • o lingura de iaurt
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele.

Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise