Ciorba cu carne afumata de porc

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de porc afumata taiata cubulete
  • 2 morcovi
  • O ceapa
  • Un pastarnac
  • O telina
  • 4 cartofi
  • Bors dupa gust
  • O ceasca de rosii in sos tomat
  • Piper
  • Sare
  • Leustean
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in cand, iar cand apa nu mai este tulbure, se da focul mic. Se dau legumele la robot, in afara de cartofi. Se calesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei, iar cand s-au inmuiat, se adauga in apa. Se lasa la fiert la foc mic pana sunt aproape gata. Se adauga cartofii taiati cubulete. Cand acesti sunt aproape fierti, se adauga rosiile. Se lasa in jur de 10 minute, apoi se adauga borsul (eu am folosit la plic pentru ca nu am avut lichid), se condimenteaza. Se ia de pe foc si se adauga leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Optional, puteti pune si o mana de tarhon pentru aroma. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise