Ciorbă cu carne de găină

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 aripi
  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 3 morcovii
  • un cartof mai mic
  • 100 g fasole verde
  • un gogoşar mai mic
  • 20 ml pastă de roşii
  • o mână de tăiţei
  • secretul gustului cu gust de găină
  • piper
  • verdeaţă
  • borş magic
  • smântână.

Mod de preparare

Punem carnea la fiert, lăsăm să fiarbă carnea mai mult, după ce este fiartă o scoatem pe o farfurie să se răcească. Apa în care a fiert carnea, nu o aruncaţi, tăiem ceapa şi o punem la călit. Cât se căleşte ceapa, răzălim morcovii, adăugăm totul peste ceapă.

Lăsăm să se călească împreuna cam 5 minute, punem şi gogoşarul tăiat mărunt, pasta de roşii, puneţi secretul gustului şi puţină apa în care a fiert carnea. Lăsaţi să fiarbă 10 minute şi puneţi toată apa ce a rămas de la carne.

Carnea de pe pulpe o luaţi de pe os şi o tăiaţi, aripile le lăsaţi aşa, nu luaţi carnea de pe ele, adăugaţi tot spre sfârşit. Adăugăm cartoful tăiat cuburi, fasolea verde şi tăiteii. Şi lăsaţi să fiarbă. Smântâna o frecăm cu un gălbenuş. Adăugăm carnea şi aripile, lăsăm 5 minute să clocotească împreuna. Trageţi de o parte şi adăugaăm borş şi smântână.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise