CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700-800 g carne de porc amestecata (afumata si proaspata pe care am taiat-o bucati)
  • 1 ceapa
  • 4-5 radacini morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3-4 catei usturoi intregi
  • sare
  • 2-3 lingurite vegeta
  • 2-3 linguri otet
  • patrunjel verde tocat
  • 100 g paste fainoase patratele
  • 1 lingura tarhon (conservat in otet)

Mod de preparare

Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este fiert, se adauga pastele fainoase respectand timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugam vegeta, potrivim de sare, inacrim cu 2-3 linguri de otet, stingem focul. Deasupra se presara tarhonul si patrunjel tocate marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise