CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700-800 g carne de porc amestecata (afumata si proaspata pe care am taiat-o bucati)
  • 1 ceapa
  • 4-5 radacini morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3-4 catei usturoi intregi
  • sare
  • 2-3 lingurite vegeta
  • 2-3 linguri otet
  • patrunjel verde tocat
  • 100 g paste fainoase patratele
  • 1 lingura tarhon (conservat in otet)

Mod de preparare

Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este fiert, se adauga pastele fainoase respectand timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugam vegeta, potrivim de sare, inacrim cu 2-3 linguri de otet, stingem focul. Deasupra se presara tarhonul si patrunjel tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise