CIORBA CU CARNE(VITA)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La aceasta reteta folosesc carne de vita.
  • 1/2 kg carne vita, 1 ceapa, 3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 telina mica(cat un mar), 2 cartofi, 1 ardei gras, 3 rosii curatate de pielita si tocate marunt, 50 g orez(o cescuta), 4 crengute patrunjel verde tocat marunt(cret daca se poate), 2 crengute leustean proaspat, sare, piper, zeama de lamaie sau otet.

Mod de preparare

Taiem carnea cubulete, o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc potrivit(sa iasa limpede) Spumam la nevoie. Cand carnita e aproape fiarta, adaugam toate zarzavaturile taiate cubulete. Imediat adaugam rosiile maruntite, apoi orezul spalat. Cand totul este fiert, stingem focul si inacrim cu zeama de lamaie sau otet, apoi adaugam verdeata tocata marunt. Cine doreste, poate servi si smantana, adaugata in farfurie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise