Ciorba cu cirnati afumati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cirnati afumati
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri smintina
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura faina
  • 3-4 linguri otet
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Se taie cirnatii in bucatele si se frig intr-o cratita, in putina grasime. Se pun intr-o oala 1 ½ l apa, sa fiarba cu cepele taiate marunt si bucatelele fripte de cirnati. Se bat intr-o farfurie smintina cu galbenusul de ou, faina si otetul. Se pun din acestea tot cite putin in zeama din oala, amestecind bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga patrunjelul verde tocat. Se lasa sa mai dea un clocot, apoi se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise