Ciorba cu coasta de porc

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coasta de porc
  • 4-5 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 300 ml suc de rosii(facut in casa)
  • 2-3 role de fidea
  • verdeata(eu am avut in sucul de rosii)
  • smantana

Mod de preparare

Se curata legumele si se toaca,apoi le punem la fiert.

Carnea se spala si se portioneaza,se adauga si ea dupa ce legumele sunt pe jumatate fierte.

Dupa ce fierbe si carnea,adaugam sucul de rosii.

Spre sfarsit se adauga si fideaua.

Smantana este optionala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise