Ciorba cu coasta de porc

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg coasta de porc
  • 4-5 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 300 ml suc de rosii(facut in casa)
  • 2-3 role de fidea
  • verdeata(eu am avut in sucul de rosii)
  • smantana

Mod de preparare

Se curata legumele si se toaca,apoi le punem la fiert.

Carnea se spala si se portioneaza,se adauga si ea dupa ce legumele sunt pe jumatate fierte.

Dupa ce fierbe si carnea,adaugam sucul de rosii.

Spre sfarsit se adauga si fideaua.

Smantana este optionala.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise