ciorba cu pastai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g pastai curatate si taiate nu prea marunt
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • un ardei gras,
  • pulpa de rosii
  • o cana cu bors
  • leustean
  • un ou

Mod de preparare

Se calesc putin ceapa ,morcovul si cartofii curatati si taiati nu prea marunt, in 0 lingura de ulei;

se adauga pastaile si se fierb cu zarzavatul;

se adauga rosiile si borsul;

se sareaza dupa gust;

se adauga oul batut bine si amestecat in farfurie cu un polonic de ciorba( pentru a se drege);

se rup bucati mici din ardeiul gras si se pun in ciorba doar sa se opareasca ;

se adauga verdeata tocata marunt.

Este foarte buna si se poate servi rece!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise