Ciorba cu perisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardel gras verde
  • 1 ardel gras rosu
  • un ardel gras galben(marime medie pt.fiecare)
  • o ceapa medie
  • 200g telina
  • 2-3 morcovi
  • 150 g orez
  • 500g carne tocata(vita
  • porc sau oaie
  • dupa preferinte)
  • verdeata (marar
  • patrunjel -pot si uscate)
  • condimente(sare
  • piper)
  • 1 ou
  • 2-3 lingurite bors magic
  • 100 g paste
  • 100 g suc de rosii.

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.

Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ,separat avand un castronel cu apa rece pt.inmuiat mainele ca ,compozitia sa nu se prinda de maini.

Dupa ce legumele sunt aproape fierte se da drumul in cratita la perisoare.Cand acestea sunt fierte se pun pastele si condimentele dupa gust.Apoi dupa ce au fiert si pastele se pune sucul de rosii si se lasa sa fiarba inca 5 min.,dupa care se adauga borsul magic dupa gust,dupa care se ia de pe foc.

Se serveste cu smantana sau ca atare.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise