Ciorba cu Perisoare din Peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g file de peste(eu am fol. pangasius) dar se poate folosi cu succes orice alt file de peste
  • un ou
  • sare,
  • piper
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • suc de rosii sau bulion
  • marar,
  • patrunjel,
  • leustean
  • bors

Mod de preparare

Se pun la fiert 3 litri de apa cu cateva picaturi de ulei. Se toaca legumele si se pun la fiert.

Preparare Perisoare:

Se da prin masina fileul de peste, se amesteca cu un ou, putin marar si patrunjel se adauga sare si piper, din acest amestec se vor forma bilute.

Cand aproape au fiert legumele se potriveste dupa gust cu sare, se adauga sucul de rosii sau bulionul si se pun perisoarele in ciorba... dupa ce au fiert se adauga borsul mai lasam pe foc inca zece minute si punem patrunjel si leustean tocat marunt.

Dupa preferinte se poate servi cu o lingura cu smantana.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise