CIORBA CU PRAZ

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 4 fire de praz
  • 3 cartofiori
  • 1 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • sare
  • patrunjel si leustean verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana zeama acra de varza
  • 1/2 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • 1 lingura ulei
  • sare.

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 litri apa, in care adaugam legumele taiate marunt. Cand legumele sunt fierte, adaugam bulionul, fierbem putin, adaugam fideaua. Cand totul este fiert, adaugam zeama de varza, lasam ciorba sa dea in cateva clocote, stingem focul, adaugam uleiul si verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise