Ciorba cu scarita afumata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 g scarita afumata,
  • 2 cepe potrivite,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • telina,
  • 1 ardei,
  • taitei,
  • suc de rosii,
  • zeama de varza,
  • 2 oua,
  • sare,
  • verdeata (leustean, telina sau tarhon)

Mod de preparare

Se spala zarzavatul, se toaca marunt sau se da pe razatoare si se pune la fiert in oala de ciorba. Se opareste scarita si se portioneaza. Cand zarzavatul este aproape fiert se pun bucatile de scarita. Se potriveste de sare cu grija deoarece, in general, afumatura este putin sarata, iar zeama de varza de asemenea.

Dupa ce au fiert toate bine se adauga sucul de rosii, taiteii si zeama de varza fiarta separat. La final se drege ciorba cu ouale batute si se adauga verdeata preferata, tocata marunt. Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise