Ciorba cu taitei de casa

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oase de vita cu maduva
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 40 ml ulei
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa metoda traditionala se lasa sa se usuce apoi se fierb in apa cu sare pentru 5 minute. Cand legumele sunt de jumatate fierte se adauga in ciorba rosiile taiate si se lasa la fiert. Cand ciorba este gata se adauga uleiul, sare dupa gust si taiteii. Se mai lasa la fiert cateva minute, apoi se inchide focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise