Ciorba cu zeama de varza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov potrivit
  • 1 lingura delikat de gaina
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cartofi maricei
  • 350 gr zeama de varza
  • 2 linguri bulion
  • putina sare
  • 2
  • 5l apa
  • 2 role de fidea

Mod de preparare

1.Se pun 2,5l de apa la fiert impreuna cu ceapa si morcovul tocate si lasam sa fiarba dupa 10 min adaugam si ardeiul tocat si lasam sa fiarba in continuare.Dupa ce da in fiert adaugam cartofii taiati cubulete si lasam sa fiarba in continuare cand cartofi sunt aproape fierti adaugam zeama de varza si praful de sare dupa gust. Dupa ce cartofii s-au fiert, adaugam fideaua si apoi dupa ce si fideaua este gata,oprim focul ciorbei si adaugam un ou batut. Se adauga patrunjel verde si apoi o servim calda. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise