Ciorba de burta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg burta
  • 1 os de vita
  • o capatana de usturoi
  • 4 morcovi mari
  • 3 galbenuse de ou
  • 400g smantana
  • otet
  • sare
  • gogosari murati

Mod de preparare

Se pune la fiert osul de vita cu sare,separat se pune burta cu otet.Usturoiul se curata se marunteste si se pune intr-o farfurie cu apa peste el,se curata morcovul se rade marunt si se pune la calit in putin ulei.Cand sa fiert burta se strecoara si se pune in apa de pe osul de vita,se adauga gogosari murati taiati fideluta ca si burta,si se strecoara si apa de pe usturoi si uleiul de pe morcovi caliti,se acreste cu otet si se mai lasa sa dea cateva clocote.Dupa ce sa luat de pe foc se drege cu ouale si smantana subtiate cu apa.Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise