Ciorba de burta

Timp pregatire
165 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3lb de burta curatata
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -leustean verde,sare,piper,otet,usturoi
  • -smantina
  • -2 oua
  • -os de vita

Mod de preparare

Se fierbe burta cam pe jumatate, se scoate si se taie feliute subtiri apoi se fierbe mai departe. Eu schimb apa si pun si ceapa intreaga ca sa inmoaie un pic burta. Se pune si osul bine spalat sa fiarba cu burta. Se adauga morcovul ras si se fierbe bine burta. Dupa ce s-a fiert se adauga usturoiul zdrobit, leusteanul maruntit. Se amesteca galbenusele de la oua cu smantina si se adauga la ciorba. Se serveste cu ardei iute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise