CIORBA DE BURTA

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg burta de vita fideluta(congelata din comert)
  • 3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • o ceapa intreaga(care dupa fierbere se scoate)
  • 2 foi dafin
  • 10 boabe piper
  • 7 catei de usturoi
  • 2 linguri de otet sau mai mult
  • dupa gust
  • 3 galbenusuri
  • 250 g smantana
  • 1 lingura de sare(mai completati daca va place mai sarat) 4 l apa si patrunjel verde tocat marunt.

Mod de preparare

Dezghetam burta, se pune la fiert in 4 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a scazut. Adaugam zarzavatul curatat, taiat marunt, continuam fierberea completa a zarzavatului, adaugam sare, otet si usturoiul pisat, apoi luam oala de pe foc. Separat, batem bine galbenusurile cu smantana si amestecam incet cu zeama din oala. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde presarat in farfurie, alaturi de ardei iute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise